WERKWIJZE

Corine geeft geen pasklare antwoorden, maar stelt vragen. Vragen, die verheldering brengen en overzicht geven. Vragen ook, die helpen vanuit verschillende perspectieven te kijken naar datgene wat je bezighoudt. Als psycholoog is zij alert op gedrag en op de sociale aspecten van wat haar gesprekspartner zegt, als docent filosofie stelt zij zingeving, levensgeluk en ethische kwesties aan de orde, als dat van toepassing is. Natuurlijk denkt Corine desgewenst ook mee en reikt zij kaders en modellen aan.

Corine gaat steeds uit van je eigen denkkracht. Meestal weten mensen voor zichzelf, soms intuïtief, soms na nadere beschouwing, wat goed voor hen en hun omgeving is. Om daarnaar daadwerkelijk te handelen is een heel ander punt: emoties kunnen dat in de weg staan, of praktische bezwaren. Corine kan je een spiegel voorhouden waardoor je inzicht kunt krijgen in wat van wezenlijk belang voor je is.

Wanneer je overweegt om Metascoop in te schakelen, maar nog twijfels hebt, kun je vrijblijvend en eenmalig een afspraak maken voor een verkennend gesprek van een half uur. Er kan dan van beide kanten bekeken worden of Metascoop je iets kan bieden waarmee je verder kunt komen. Het gesprek is kosteloos, een eventuele doorverwijzing op grond van dit gesprek ook.

Het spreekt vanzelf dat alle gesprekken die via Metascoop worden gehouden een vertrouwelijk karakter hebben.

© Design, CMS Rupz | .